Kuvaukset yrityksille ja yhteisöilleHenkilöstökuvaus


Henkilöstökuvia voitte käyttää nettisivuillanne, esitteissä, käyntikorteissa, kulkukorteissa, jne. Kuvat voimme ottaa studiossa ja myös toimipaikassanne. Valmiit kuvat toimitetaan salasanasuojattuun kuvapankkiin, jossa ne ovat nettiyhteydellä vain tilaajan nähtävissä ja käytettävissä.
Henkilökuntakuvaus
Tuotekuvaus

Tuotekuvaus


Tuotekuvien käyttötarkoitukset ovat lähes samat kuin edellä henkilöstökuvissa.

Toimitilakuvaus


Toimitilakuvauksessa yrityksen toimitila tai rakennus voidaan kuvata ulkopuolelta ja myös sisäpuolelta. Varsinkin suurten teollisten ja tuotannollisten yritysten osalta ilmakuvaus voi olla paras ratkaisu.
Toimitilakuvaus
tapahtumakuvaus

Tapahtumakuvaus


Yrityksillä ja yhteisöillä on toimintansa varrella monenlaisia tapahtumia, kuten esim. vuosipäiviä, vierailuja, virkistyspäiviä, joiden kuvaukset on tarkoituksenmukaista antaa ammattikuvaajan hoidettaviksi.

Ilmakuvaus

Ilmakuvaus

voidaan suorittaa dronella tai perinteisesti ilma-aluksesta käsin. Ilmakuvausta Foto Magister on tehnyt yrityksen perustamisesta lähtien eli vuonna 2019 tulee 30v täyteen. Ilmakuvauksen voivat tietysti tilata myös yksityiset henkilöt esim. omakotitalon tai vaikkapa metsäpalstan kuvaukseen.

Videokuvaus


Liikkuvan kuvan käyttö ja merkitys on nopeasti kasvanut digitaalisessa markkinoinnissa.Videomateriaalia voidaan jakaa netissä kätevästi ilman kustannuksia. Yrityksen videomateriaalin on kuitenkin voitava erottautua markkinoilla tulvivasta kuvamassasta; silloin huomion saamiseksi tarvitaan laadukasta ja persoonallista kuvavirtaa.

Videoelokuva


Foto Magister -toiminimen haltija on ollut keskeisesti mukana kahden ns. pitkän videoelokuvan tuotannossa mm. käsikirjoittajana, ohjaajana ja toisessa elokuvassa pääkuvaajana. Elokuvat ovat nimeltään Yksityisetsivä John Tikka, Katkera kunnia, v. 1991, ja Yksityisetsivä John Tikka, Konnat kintereillä, v. 2016.
Näiden elokuvien trailerit löytyvät YouTubesta:
Yksityisetsivä John Tikka - Konnat Kintereillä
Yksityisetsivä John Tikka - Katkera Kunnia
Jatkossa monenlaisia videoelokuvia on mahdollista tuottaa alusta loppuun saakka Foto Magisterin aputoiminimen Wirma Productions:in alla.
Videoelokuva


Ota kernaasti yhteyttä ja kysy lisätietoja tarpeen mukaan.
puh. 050 3572818
email: milleduetto@gmail.com

Foto Magister, Pakkalantie 2, 92600 PULKKILA, 050 3572818