KuvapalvelutKuvapalvelu sisältää valokuvien tilauksen, kuvatiedostojen skannauksen ja kuvakorjailun.

Valokuvien tilaus. Kuvapalvelumme kautta saatte korkealaatuiset valokuvat digi-ja filmitiedostoistanne. Filmit voivat olla negatiiveja tai dioja. Kuvat voit tilata liikkeessä suoraan kamerastasi, muistitikulta, ja cd/dvd:ltä.

Skannauspalvelu hoitaa kuvien, negatiivien ja diojen skannauksen digitaaliseen muotoon. Valokuvia ei tarvitse irroittaa albumista. Kuvasta kuva -palvelussa originaalikuvat voivat olla valokuvien lisäksi myös tauluja, maalauksia, piirroksia ja tekstejä. Jos esim. taulua ei ole mahdollista skannata skannerilla, se voidaan valokuvata studiossa ja saada näin skannausta vastaavaan digimuotoon. Skannatuista tiedostoista voitte tilata korkealaatuiset valokuvat aina albumikoon kuvista suuriin sisustuskuviin saakka.

Skannauksen hinta negoille ja dioille:
1-4 orig.  4,90e/kpl
5-10 orig.  3,90e/kpl
11-50 orig.  1,90e/kpl

Valokuvausmenetelällä "skannatun" työn hinta sovitaan tapauskohtaisesti työn määrän ja vaativuuden mukaan.

Kuvasta kuvat -hinnat:
10x15  5e
13x18, 15x20  8e
20x30  12e
30x45  30e

Kuvakorjailulla eli retusoinnilla teemme vanhoista kuvista uusia. Kuvia voi pienentää, suurentaa, rajata (osasuurennos) ja retusoida. Alkuperäinen kuva voi olla mustavalkoinen tai värillinen ja melkein minkä kokoinen tahansa. Alkuperäisen eli originaalin kuvan siirrämme skannaamalla digimuotoon. Tällöin kuvakoko voi olla max A4. Sitä suuremmat kuvat valokuvaamme kuvankäsittelyohjelmaan siirtämistä varten.
Retusoinnilla voimme poistaa kuvasta tahroja, paikata naarmuja, repeytymiä, tasapainottaa kontrastin ja palauttaa värejä.
Retusoinnin hinta katsotaan kuvakohtaisesti työmäärän mukaan.

Foto Magister, Pakkalantie 2, 92600 PULKKILA, 050 3572818