Hääkuvaus

Hääkuvaus studiossa

Hääkuvaus studiossa sisältää 0,5-1 tunnin kuvauksen täydellä antaumuksella ja taidolla.

Kuvauksen jälkeen saatte nähtäväksenne vähintään 20 koevedosta, valintanne mukaan joko sähköisesti digitiedostoina tai paperikuvina.

Studiokuvauksen etuna on rauhallinen kuvausympäristö, valinnaiset taustakankaat ja monipuoliset studiovalon säätelymahdollisuudet.

Hinta alkaen 100e, johon hintaan sisältyvät kuvaus, koevedokset ja 3 kpl 13X18cm -kuvaa valintanne mukaan. Lisäkuvat hinnaston mukaan.

Hääkuvaus miljöössä

Miljöökuvauksen paikaksi voitte valita esim. sopivan luontoympäristön kuten joen- tai merenrannan, puiston, niityn tai kirkon kuin myös jonkin muun arkkitehtoonisen ympäristön - aivan oman mieltymyksenne mukaan.

Miljöökuvausta varten varataan 1-3 tuntia kuvausaikaa. Hinta alkaen 100e.

Kuvauksen jälkeen saatten vähintään 30 kpl koevedoksia nähtäväksenne, valintanne mukaan joko sähköisesti digitiedostoina tai paperikuvina.

Dokumentaarinen hääkuvaus

Dokumentaarinen hääkuvaus voi olla maksimissaan yhden päivän kestävä kuvaus. Kuvauspaikat on hyvä sopia etukäteen. Samalla hääpari voi esittää omat toivomuksensa kuvauksen suhteen. Jos haluatte rauhoittaa vihkimispäivän pääasiassa varsinaisille häätapahtumille, voidaan dokumentaarinen kuvaus suorittaa ainakin osittain jonakin muunakin päivänä. Hinta sovitaan etukäteen kuvauksen laajuuden mukaan. Koevedokset saatte kuvausten jälkeen sähköisesti nähtäväksi.

"Hääpäivä on ihmisen parasta aikaa"

Foto Magister, Pakkalantie 2, 92600 PULKKILA, 050 3572818